Το Ξενοδοχείο

  • TripAdvisor

Ξενοδοχείο Νίκος

Σε όλα τα δωμάτια θα βρείτε τηλεόραση, κλιματισμό, πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και ντουλάπες. Κάποια διαθέτουν και χρηματκιβώτια για τα ευαίσθητα προσωπικά σας αντικείμενα. Αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, ζητήστε μας την παιδική κούνια. Αν δεν έχετε παιδιά αλλά σκυλιά, είναι κι αυτά ευπρόσδεκτα αρκεί να είναι ήσυχα!

All our rooms are fully equipped with T.V. , air-condition, fridge, hair dryer and big wardrobes. In case you are a family with baby, a baby crib is also available. Even if you are traveling by yourself or with a pet, this is the right place for you!

Για τους λάτρεις του διαβάσματος, υπάρχει κοινόρηστη βιβλιοθήκη στον 2ο όροφο. Την ξεκίνησε η καλή μας φίλη Μαργαρίτα από το Παρίσι και την διατηρούμε πλεον είς μνήμην της! Βιβλία σε διάφορες γλώσσες σας περιμένουν εδώ!

Επιπλέον, στο ισόγειο του κτηρίου λειτουργεί αίθουσα πρωινού. Λαχταριστά κέικ, κουλουράκια και μαρμελάδες....Όλα απο τα χέρια της μαμάς Μαρίνας! Μπορείτε να απολαύσετε εδώ το πρωινό σας ή να το πάρετε στο δωμάτιο σας. Σίγουρα η θέα από το μπαλκόι σας θα είναι καλύτερη! Breakfast in our breakfast room and Garden Ask for a room with breakfast and enjoy all the delicious stuff that Marina is preparing!

Μεταφορά

Αν χρειάζετσε μεταφορά απο/πρός το αεροδρόμιο της Καρπάθου και είστε έως 8 άτομα, μπορούμε να σας μεταφέρουμε με το mini bus Του ξενοδοχείου.

Καθημερινές εκδρομές στις παραλίες με το καϊκι μας "ΝΙΚΟΣ"

Εξερευνήστε τις μαγευτικές παραλίες της βόρειας Καρπάθου με το καϊκι"ΝΙΚΟΣ". Καθημερινές εκδρομές στις παραλίες νότια του Διαφανίου, στο νησάκι Σαρία, στο Τρίστομο και στη Βρουκούντα . Επισκευθείτε τη σελίδα του για περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

Ακτοπλοϊκά Εισητήρια

Στο ισόγειο του Ξενοδοχείου μας βρίσκεται το ταξιδιωτικό πρακτορείου του χωριού "Orfanos Travel". Προμηθευτείτε τα εισητήρια σας για ANEK lines & Blue Star Ferries καθώς και πληροφορίες για τις τοπικές συγκοινωνίες. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook Facebook page 

Περισσότερες Πληροφορίες

Τηλ.: 22450 51410

Κιν../WhatsApp: +30 694 526 13 17

E-mail: orfanos.hotel@gmail.com

 

Φωτογραφίες Δωματίων

Μπορεί η Καρπαθος να είναι λίγο μακριά, αλλά εσείς είστε ήδη ενα βήμα πιο κοντά!

elΕλληνικά